Onvergetelijke dag voor de cliënten van Participatiecentrum Güntersteinweg

Een van de buren van ons museum in Rijswijk is het Participatiecentrum Güntersteinweg (Middin). Zij bieden zorg en een zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking en een specifieke zorgvraag. Al geregeld komen zij op ons terrein helpen met werkzaamheden op het terrein. 

Afgelopen week waren Rogier en Muharrem jarig en die moesten wij natuurlijk even extra in het zonnetje zetten. Beide zijn zij dol op auto's en Muharrem lukte het om een rondje mee te rijden met het borstelvoertuig van de gemeente Rijswijk die ons parkeerterrein onkruidvrij aan het maken was. 

Natuurlijk mocht een Cadeautje niet ontbreken dus kregen de heren beide mooie auto's cadeau. Rogier spaart ze al lange tijd en heeft er naar schatting al honderden, misschien wel duizenden. 

En om Rogier extra te verassen maakte wij een ritje met de oude BB Daf (daar vroeg hij al maanden om) Daar passen een hoop mensen in dus iedereen mocht mee. Het plezier was groot en de dankbaarheid van alle cliënten nog veel groter! En daar doen wij het voor! Zo werd het voor iedereen een dag om nooit te vergeten!