Zakelijk

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, presentatie, lezing of bedrijfsuitje? 

Museum Bescherming Bevolking heeft diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in de bunkers en de museumzaal. In de zaal van het museum in Rijswijk kunt u desgewenst gebruik maken van een flip-over, beamer, projectiescherm, narrowcasting screen en geluidsset met draadloze microfoon. Verschillende opstellingen voor vergaderingen, lezingen, productpresentatie of workshops zijn mogelijk. Dit is op verzoek ook allemaal mogelijk in grote legertenten op het buitenterrein in Rijswijk.Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden. Wij maken dan dan een passend programma voor u. 

Catering

Voor bestelde cateringdiensten geldt dat er een minimale besteltermijn is van 5 werkdagen. Alle bestellingen binnen 5 werkdagen voor aanvang van het evenement kunnen slechts in overleg besteld worden. 

Annuleringen

  • Tot vijf werkdagen vóór de afgesproken datum kan kosteloos worden geannuleerd. Dit kan alleen telefonisch. De opdrachtgever ontvangt schriftelijk (via e-mail) een bevestiging van de annulering. 
  • Bij annulering tot drie werkdagen vóór de afgesproken datum wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Bij annulering korter dan drie werkdagen vóór de afgesproken datum wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Wijzigingen in het aantal opgegeven personen kan tot drie werkdagen voor aanvang van de activiteit schriftelijk worden doorgegeven.
  • Bij een no-show (het zonder annulering niet gebruik maken van een reservering) wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Prijzen

Geef uw wensen door via het reserveringsformulier. Aan de hand van uw wensen wordt een passende offerte gemaakt. Maakt u gebruik van een lunch of diner, dan kunt u aangeven dat u gebruik wil maken van de cateringdiensten. Betaling kan geschieden op basis van factuur of er kan bij het bezoek ter plekke afgerekend worden aan de kassa (contant of pin) Betaling van de factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Betalen van cateringdiensten kan alleen per factuur.

Reserveren

Reserveren is verplicht. U kunt reserveren door het reserveringsformulier in te vullen van Commandopost Grou of Commandopost Rijswijk.