Groepen

Wilt u met een groep het museum bezoeken? Ontdek de wereld van de BB tijdens de Koude Oorlog en waan je door ondergrondse bunkers. Een groepsbezoek kan alleen op afspraak plaatsvinden. 

Rondleiding op afspraak

Wilt u met een groep een rondleiding door Commandopost Rijswijk of Commandopost Grou? U kunt rondleidingen boeken vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen per rondleiding.  Bij grotere gezelschappen vanaf 12 personen zullen de groepen worden opgesplitst omdat bepaalde ruimtes in de bunker te klein zijn voor grotere groepen. Het is dan dus wel mogelijk om met bijvoorbeeld 24 of 30 personen te komen.  Groepsrondleidingen op afspraak zijn in overleg ook mogelijk buiten de openingstijden.

Programma op maat

Heeft u specifieke wensen? In overleg zijn er mogelijkheden om speciale arrangementen samen te stellen, zoals een lezing over de Koude Oorlog of cateringdiensten. Ook kunt u bij ons een ruimte huren voor vergadering, jubileum, receptie, etc. 

Eten en drinken

Groepen hebben in het museumrestaurant/ ontvangstruimte de mogelijkheid om eigen consumpties te nuttigen. In Grou is het ook mogelijk om koek of gebak te kopen in het museumcafé.  Laat ons bij het reserveren weten of u vooraf of achteraf een moment voor een tussendoortje of lunch wilt. Wij passen daar graag het programma op aan. 

Voor cateringdiensten geldt dat er een minimale besteltermijn is van 5 werkdagen. 

Annulering

  • Tot vijf werkdagen vóór de afgesproken datum kan kosteloos worden geannuleerd. Dit kan slechts schriftelijk (post of e-mail).
  • Bij annulering tot drie werkdagen vóór de afgesproken datum wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Bij annulering korter dan drie werkdagen vóór de afgesproken datum wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Wijzigingen in het aantal opgegeven personen kan tot aanvang van het bezoek worden doorgegeven.
  • Bij een no-show (het zonder annulering niet gebruik maken van een reservering) wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Prijzen

Geef uw wensen door via het reserveringsformulier. Aan de hand van uw wensen wordt een passende offerte gemaakt. Maakt u gebruik van een lunch of diner, dan kunt u aangeven dat u gebruik wil maken van de cateringdiensten. Betaling kan geschieden op basis van factuur of er kan bij het bezoek ter plekke afgerekend worden aan de kassa (alleen contant). Betaling van de factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Betalen van cateringdiensten kan alleen per factuur.

Reserveren

Reserveren is verplicht. U kunt reserveren door het reserveringsformulier in te vullen van Commandopost Grou of Commandopost Rijswijk.