Arrangementen

Museum Bescherming Bevolking heeft verschillende arrangementen voor het onderwijs, groepen en vergaderingen. Bekijk hier alle mogelijkheden.


Gelet op de hoge mate van belangstelling voor ons museum en de atoombunker moet u rekening houden met oplopende wachttijden. Informeer tijdig naar de mogelijkheden om teleurstelling voorkomen.

Voor bezoek van scholen en educatieve doeleinden hanteren wij aangepaste tarieven en voorwaarden. 

De rondleiding is met name zeer geschikt voor de hogere klassen voortgezet onderwijs waar bij tijdens het vak geschiedenis de Koude Oorlog  is besproken.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor groepen zoals teamdagen, bedrijfsuitjes, jubilarissen, familiedagen en zakelijke arrangementen bieden wij diverse mogelijkheden.
Bijvoorbeeld een (vergader)zaal in combinatie met lunch en museumbezoek. Ons buitenterrein leent zich prima voor activiteiten in de buitenlucht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor zakelijke arrangementen, lezingen, workshops of productpresentatie bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein, vergaderzaal met audio-visuele ondersteuning, beamer, whiteboard en flip-over. De zaal is per dagdeel te reserveren eventueel in combinatie met catering zoals lunch of dinerbuffet of BBQ. Om maatwerk te kunnen leveren, gaan wij graag met u in gesprek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.