Arrangementen

Museum Bescherming Bevolking heeft verschillende arrangementen voor het onderwijs, groepen en vergaderingen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Voor bezoek van scholen en educatieve doeleinden hanteren wij aangepaste tarieven en voorwaarden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor groepen zoals teamdagen, bedrijfsuitjes, jubilarissen, familiedagen en zakelijke arrangementen bieden wij diverse mogelijkheden.
Bijvoorbeeld een (vergader)zaal in combinatie met lunch en museumbezoek. Ons buitenterrein leent zich prima voor activiteiten in de buitenlucht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor zakelijke arrangementen, lezingen, workshops of productpresentatie bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein, vergaderzaal met audio-visuele ondersteuning, beamer, whiteboard en flip-over. de zaal is per dagdeel te reserveren eventueel in combinatie met catering zoals lunch of dinerbuffet of BBQ. Om maatwerk te kunnen leveren gaan wij graag met u in gesprek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.