Onderwijs

Wilt u met de klas het museum bezoeken? Ontdek de wereld van de Bescherming Bevolking tijdens de Koude Oorlog en waan je door ondergrondse bunkers. Een schoolbezoek kan alleen op afspraak plaatsvinden. 

Schoolbezoek

Een schoolbezoek naar het Museum Bescherming Bevolking in Commandopost Rijswijk of Commandopost Grou bestaat uit een korte introductie en een rondleiding met een ervaringsdeskundige van maximaal 60 minuten. Schoolbezoeken zijn in overleg ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden. Per schoolbezoek verwachten we minimaal 10 tot maximaal 30 leerlingen en minimaal 1 begeleider per 6 leerlingen. 

Programma op maat

Heeft u specifieke wensen? In overleg zijn er mogelijkheden om speciale arrangementen samen te stellen, zoals cateringdiensten. Ook kunt u bij ons een ruimte huren in de bunker. 

Eten en drinken

Schoolgroepen hebben de mogelijkheid om eigen consumpties te nuttigen. Laat ons bij het reserveren weten of u vooraf of achteraf een moment voor een tussendoortje of lunch wilt. Wij passen daar graag het programma op aan. Voor cateringdiensten geldt dat er een minimale besteltermijn is van 5 werkdagen. 

In Grou kan men eventueel koek en gebak bestellen in het museumcafé.

Annulering

  • Tot vijf werkdagen vóór de afgesproken datum kan kosteloos worden geannuleerd.
  • Bij annulering tot drie werkdagen vóór de afgesproken datum wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Bij annulering korter dan drie werkdagen vóór de afgesproken datum wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Wijzigingen in het aantal opgegeven personen kan tot aanvang van het bezoek worden doorgegeven.
  • Bij een no-show (het zonder annulering niet gebruik maken van een reservering) wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Prijzen

Geef uw wensen door via het reserveringsformulier. Aan de hand van uw wensen wordt een passende offerte gemaakt. Maakt u gebruik van een lunch of diner, dan kunt u aangeven dat u gebruik wil maken van de cateringdiensten. Betaling kan geschieden op basis van factuur of er kan bij het bezoek ter plekke afgerekend worden aan de kassa (alleen contant). Betaling van de factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Betalen van cateringdiensten kan alleen per factuur.

Reserveren

Reserveren is verplicht. U kunt reserveren door het reserveringsformulier in te vullen van Commandopost Grou of Commandopost Rijswijk.