no title

Openstelling Rijswijk, zo 14 mei 2017

14 mei tussen 11:00 - 16:00

€7,50

Op deze dag is het Bunkercomplex in Park Overvoorde in Rijswijk te bezoeken en u krijgt met een deskundige gids een rondleiding langs en door de Duitse bunker en u komt in de in originele staat terug gebrachte BB-commandopost uit de Koude Oorlog.

Openstelling Bunkercomplex Park Overvoorde Rijswijk, zondag 14 mei a.s. EXTRA attractie voertuigen en opstellingen van de re-enactmentvereniging “Dienstplicht Koude Oorlog” – DKO.
Op deze zondag en tevens “moederdag” kunt u gezellig met het gezin en uiteraard de moeders een uitstapje doen naar het Bunkercomplex Overvoorde met Duitse bunkers, BB-commandopost en Museumgebouw en dus de DKO. U kunt rustig in uw “nette kleding”komen deze dag want alles is goed begaanbaar.
Graag ontvangen wij u tussen 11.00 en 16.00 uur op onze locatie aan de van Vredenburchweg 176a 2285SE in Rijswijk Zh.
GRATIS toegang voor Moeders deze dag…